Viewed 54 times 1 Answers
0
بزرگوار بنده دو تا سوال داشتم آیا هزینه ی بیمهی وسیلهی نقلیه با گواهی نامهی اینترنشنال گرون تر از گواهی نامهی کانادایی هست؟ بنده ساکن البرتا هستم و همچنین اینکه بنده گواهی نامهی کرهای، ایرانی و اینترنشنال دارم شما پیشنهاد میکنید از طریق کدوم گواهی نامه برای گواهینامهی کانادایی اقدام کنم؟ سپاسگزارم ?
2021-09-04 21:42:00 Canada مهاجرت #گواهی نامه
1 Reply
سلام و وقت شما بخیر. عوامل متعددی در این زمینه نقش دارند ، همان طور که در وبسایت زیر توضیح داده شده است، و بنابراین باید در هر مورد باید نرخ های موجود در این زمینه با درنظر گرفتن عوامل توضیح داده شده در متن زیر بررسی شود:
2021-09-05 15:41:00

Similar Question:
#گواهی نامه

غیر مرتبط به سوال قبلی هم داشتم استاد بزرگوار بنده در صورتی که از کشور دیگه ای به غیر از کانادا در حساب بانکی کاناداییم پول دریافت کنم آیا باید مالیات پرداخت کنم؟ این پول ممکنه هدیه و یا حقوق باشه.
2021-09-04 21:48:00 #Canada

، بنده سابقه کار دارم ولی با بیمه نبوده به دلایلی ، میتونم نامه شرکت رو سند قرار بدم ؟ شرکت معتبری هستش
2021-04-24 00:19:00 #Canada

خدمت شما وقت تون بخیر باشه ? من چند سوال داشتم☺️ 1- در کاورلتر باید اعلام کنیم ک قبلا ریجکت شدیم یا نیازی نیست؟ (بنده دوبار ریجکت شدم ?) 2- ادمیشن را در کلاینت اینفو قرار بدم یا نیازی نیست؟ 3- متن purpose of travel همسرم رو هم باید ابتدای کلاینت اینفو شون قرار بدم یا خیر؟ ممنونم از شما ? ??
2021-08-31 16:39:00 #Canada

دو تا سوال داشتم ممنون میشم راهنماییم کنید: ۱ اینکه برای اقامت دایم گرفتن حداقل چند سال باید تو کشوری ساکن یا اقامت موقت داشته باشیم که بتونیم راحت اقامت دایم بگیریم؟ ۲.و آیا مدت زمان تحصیل جز این سالها حساب میشه یا علاوه بر مدت تحصیل باید مثلا ۳ یا ۴سال یا توی کشور اقامت موقت داشته باشیم که بتونیم راحت اقامت دایم بگیریم؟ ???
2021-09-08 13:43:00 #Canada

من چندتا سوال داشتم اگر راهنماییم کنید ممنون میشم ۱- من دکتری مدیریت دارم و ۱۰ سال سابقه مرتبط و ۳۴ ساله هستم، امتیازم رو حساب کردم ۶۵ میشه با این امتیاز چقدر شانس دارم؟ ۲-برای اینکه بالاتر ببرمش تنها راهم اینه که فرانسه بخونم و امتیاز اونو بگیرم؟ ۳-آیا سابقه کار باید بعد از گرفتن مدرک دکتری باشه یا در حین دکتری هم قبول میکنن؟ ۴-من همسرم هم دقیقا شرایط من رو داره و اونم ۶۵ میگیره اگر من مین اپلیکنت بشم شرایط هسرم به امتیاز من کمکی نمیکه؟
2021-09-01 00:33:00 #Canada